Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aziz Yıldırım Fenerbahçe - Aziz Yildirim Fenerbahce Bir Markadir Edirne Yenigun Gazetesi - Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayan aziz yıldırım 13.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe - Aziz Yildirim Fenerbahce Bir Markadir Edirne Yenigun Gazetesi - Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayan aziz yıldırım 13.. Çünkü aziz yıldırım'ın hayatı fenerbahçe'dir. Fenerbahçe kongresinde başkanlığı ali koç'a kaptıran aziz yıldırım, 20 yıllık başkanlık dönemini böyle geçirdi. Fenerbahçe futbol takımı, aziz yıldırım'ın başkan olduğu 15 şubat 1998'den bu yana birinci ligde toplam 529 maça çıktı. Aziz yıldırım (2 kasım 1952, ergani) türk iş adamı, inşaat mühendisi ve fenerbahçe spor kulübü'nün eski başkanı. Fenerbahçe kadın voleybol takımı, aziz yıldırım döneminde tarihi başarılara imza attı.

Vefa küçük'ü 1 oyla geçen aziz yıldırım başkanlık koltuğuna oturdu. Böylece aziz yıldırım, fenerbahçe tarihinde tek oy farkla seçim kazanan ilk başkan oldu. 1998 yılında fenerbahçe spor kulübü'nün başkanı seçilen aziz yıldırım bu koltuktan 20 yıl sonra ali koç'a büyük bir farkla yenilerek 2018 seçiminde kalktı. Fenerbahçe kulübü eski başkanı aziz yıldırım, fenerbahçe'de başkanlık yapmayacağımı herkes bilsin. Fenerbahçe'de aziz yıldırım dönemi dün sona erdi.

Aziz Yildirim Beraat Etti
Aziz Yildirim Beraat Etti from icdn.ensonhaber.com
Aziz yıldırım (2 kasım 1952, ergani) türk iş adamı, inşaat mühendisi ve fenerbahçe spor kulübü'nün eski başkanı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, birilerinin yıllardır uğraştığı. Fenerbahçe kadın voleybol takımı, aziz yıldırım döneminde tarihi başarılara imza attı. Kendisinin üzerinden galatasaray'ın fenerbahçe yönetimini eleştirmesine de tepki gösteren aziz yıldırım, ben fenerbahçeli değilim, fenerbahçe'nin kendisiyim. Çünkü aziz yıldırım'ın hayatı fenerbahçe'dir. Fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. İlkokul ve lise eğitimini düzce'de yapmıştır. Ben fenerbahçe için hapis yattım.

Fenerbahçe ile ilgili düşüncelerimi, her şeyimi, varlığımı ve 20 yılımı verdim.

Fenerbahçe, aziz yıldırım'ın başkanlık yaptığı sürede süper lig'de 10 kez ikinci, 2 kez üçüncü, 2 kez dördüncü, 1 kez de altıncı sırayı aldı. Kimilerinin çok sevdiği kimilerinin nefret ettiği ama şüphesiz türk sporunun efsanelerinden olan aziz yıldırım'ın fenerbahçe'deki sıra dışı öyküsüne genel bir bakış… Fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. Çünkü aziz yıldırım'ın hayatı fenerbahçe'dir. Fenerbahçe kongresinde başkanlığı ali koç'a kaptıran aziz yıldırım, 20 yıllık başkanlık dönemini böyle geçirdi. Fenerbahçe'nin aziz yıldırım dönemindeki lig performansları şöyle oldu Böylelikle türk sporunda bir devir kapandı. Karşısında görülen duruşmada fenerbahçe kulübü yöneticileri ve eski başkan aziz yıldırım da izleyici olarak yer aldı. Böylece aziz yıldırım, fenerbahçe tarihinde tek oy farkla seçim kazanan ilk başkan oldu. Açıklayım, ben size söyleyeyim 1 milyon dolar'dan az. Allah rızası için aziz yıldırım 20 yıllık başkanlığı süresince ne kadar para vermiş fenerbahçe'ye. Fenerbahçe ile ilgili düşüncelerimi, her şeyimi, varlığımı ve 20 yılımı verdim. Başkan yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, birilerinin yıllardır uğraştığı. Böylelikle türk sporunda bir devir kapandı. Allah rızası için aziz yıldırım 20 yıllık başkanlığı süresince ne kadar para vermiş fenerbahçe'ye. Aziz yıldırım, fenerbahçe'den küsmem darılmam vazgeçmem olamaz. Karşısında görülen duruşmada fenerbahçe kulübü yöneticileri ve eski başkan aziz yıldırım da izleyici olarak yer aldı.

Kiv2fv3thsm83m
Kiv2fv3thsm83m from i2.milimaj.com
Aziz yıldırım, fenerbahçe'den küsmem darılmam vazgeçmem olamaz. Kez başkan seçilmek için ali koç'a karşı yarışacak. Kimilerinin çok sevdiği kimilerinin nefret ettiği ama şüphesiz türk sporunun efsanelerinden olan aziz yıldırım'ın fenerbahçe'deki sıra dışı öyküsüne genel bir bakış… Karşısında görülen duruşmada fenerbahçe kulübü yöneticileri ve eski başkan aziz yıldırım da izleyici olarak yer aldı. Ruhumuz bir olsun diye onur ve gururla fenerbahçe başkanlığı için adaylığımı sizler karşısında ilan ediyorum. Oysa ki aziz yıldırım fenerbahçe'den ibarettir. Fenerbahçe kulübü eski başkanı aziz yıldırım, kulübün yeni başkanı ali koç'a kırgın olmadığını söyledi. Fenerbahçe futbol a.ş.'nin bugün yapılan genel kurulunda eski yönetimden başkan aziz yıldırım ve yöneticiler mahmut uslu, nihat özbağı, mithat yenigün.

Çünkü aziz yıldırım'ın hayatı fenerbahçe'dir.

Bu öyle bir oyundu ki onlar zannettiler ki fenerbahçe aziz yıldırım'dır. Kimilerinin çok sevdiği kimilerinin nefret ettiği ama şüphesiz türk sporunun efsanelerinden olan aziz yıldırım'ın fenerbahçe'deki sıra dışı öyküsüne genel bir bakış… Fenerbahçe futbol takımı, aziz yıldırım'ın başkan olduğu 15 şubat 1998'den bu yana birinci ligde toplam 529 maça çıktı. Fenerbahçe'de aziz yıldırım dönemi dün sona erdi. Ruhumuz bir olsun diye onur ve gururla fenerbahçe başkanlığı için adaylığımı sizler karşısında ilan ediyorum. Allah rızası için aziz yıldırım 20 yıllık başkanlığı süresince ne kadar para vermiş fenerbahçe'ye. Fenerbahçe tarihinin belki de en önemli günü. Fenerbahçe, aziz yıldırım'ın başkanlık yaptığı sürede süper lig'de 10 kez ikinci, 2 kez üçüncü, 2 kez dördüncü, 1 kez de altıncı sırayı aldı. Aziz yıldırım döneminde fenerbahçe başarıları. Aziz yıldırım aslen diyarbakır erganili. Fenerbahçe ile ilgili düşüncelerimi, her şeyimi, varlığımı ve 20 yılımı verdim. Kendisinin üzerinden galatasaray'ın fenerbahçe yönetimini eleştirmesine de tepki gösteren aziz yıldırım, ben fenerbahçeli değilim, fenerbahçe'nin kendisiyim. Aziz yıldırım, fenerbahçe'den küsmem darılmam vazgeçmem olamaz.

Allah rızası için aziz yıldırım 20 yıllık başkanlığı süresince ne kadar para vermiş fenerbahçe'ye. Böylece aziz yıldırım, fenerbahçe tarihinde tek oy farkla seçim kazanan ilk başkan oldu. Fenerbahçe ile ilgili düşüncelerimi, her şeyimi, varlığımı ve 20 yılımı verdim. Başkan yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe tarihinin belki de en önemli günü.

Fenerbahce Tarihine Aziz Yildirim Damgasi Fenerbahce Spor Haberleri
Fenerbahce Tarihine Aziz Yildirim Damgasi Fenerbahce Spor Haberleri from i2.milimaj.com
Aziz yıldırım ve sanıklar.yargıtay, futbolda şike davasında, aralarında eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında verilen beraatleri usulden bozdu. 1998 yılında fenerbahçe spor kulübü'nün başkanı seçilen aziz yıldırım bu koltuktan 20 yıl sonra ali koç'a büyük bir farkla yenilerek 2018 seçiminde kalktı. Böylelikle türk sporunda bir devir kapandı. Fenerbahçe spor kulübünde 20 seneye yakın başkanlık yaptığı dönemde futbol takımına kattığı şampiyonluklar, ünlü futbolcular ve daha bir sürü başarılar kattı. Fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. Aziz yıldırım döneminde fenerbahçe başarıları. Böylece aziz yıldırım, fenerbahçe tarihinde tek oy farkla seçim kazanan ilk başkan oldu. Açıklayım, ben size söyleyeyim 1 milyon dolar'dan az.

Oysa ki aziz yıldırım fenerbahçe'den ibarettir.

Karşısında görülen duruşmada fenerbahçe kulübü yöneticileri ve eski başkan aziz yıldırım da izleyici olarak yer aldı. Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayan aziz yıldırım 13. Fenerbahçe kongresinde başkanlığı ali koç'a kaptıran aziz yıldırım, 20 yıllık başkanlık dönemini böyle geçirdi. Kendisinin üzerinden galatasaray'ın fenerbahçe yönetimini eleştirmesine de tepki gösteren aziz yıldırım, ben fenerbahçeli değilim, fenerbahçe'nin kendisiyim. Kez başkan seçilmek için ali koç'a karşı yarışacak. Kimilerinin çok sevdiği kimilerinin nefret ettiği ama şüphesiz türk sporunun efsanelerinden olan aziz yıldırım'ın fenerbahçe'deki sıra dışı öyküsüne genel bir bakış… Fenerbahçe'de aziz yıldırım dönemi dün sona erdi. Bundan sonra yalnızca fenerbahçe taraftarıyım. Çünkü aziz yıldırım'ın hayatı fenerbahçe'dir. Böylelikle türk sporunda bir devir kapandı. İlkokul ve lise eğitimini düzce'de yapmıştır. Fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. Böylece aziz yıldırım, fenerbahçe tarihinde tek oy farkla seçim kazanan ilk başkan oldu.

Ruhumuz bir olsun diye onur ve gururla fenerbahçe başkanlığı için adaylığımı sizler karşısında ilan ediyorum aziz yıldırım. Fenerbahçe kulübü eski başkanı aziz yıldırım, kulübün yeni başkanı ali koç'a kırgın olmadığını söyledi.